skip to Main Content

Njurmedicinforum 2022 – dags att anmäla sig!

För 6e året i rad siktar vi på att genomföra Njurmedicinforum mån-ons v 48. Vi erbjuder möjligheten att välja mellan digital konferens med distansdeltagande eller fysisk närvaro med kurs på plats i Stockholm. Njurmedicinforum är en fortbildningskurs för kollegor inom njurmedicin som är medlemmar i SNF eller annan specialitetsförening och är framtagen på initiativ av Svensk Njurmedicinsk Förening i samarbete med Region Stockholm-Gotlands Läkemedelskommittés expertgrupp för Njursjukdomar.

Ambitionen är att dessa fortbildningsdagar skall fortsatt vara årligt återkommande med ett roterande program som byts ut vartannat till var tredje år. 2021 och 2022 har vi skiftat tyngdpunkt från dialys till transplantation.

 

Var – Digitalt eller i Karolinska Solna

När28/11-30/11 (måndag- onsdag)

För vem – Specialister och ST-läkare i slutfasen av sin specialistutbildning i Njurmedicin. Medlemskap i SNF eller annan specialitetsförening krävs.

Hur – Föreläsningar med falldiskussioner med mentimeterfrågor

Utbildningen är inte i internatform utan varje deltagare får själv boka boende och resa. Kursmiddag kvällen tisdag 29/11. Anmälan är bindande.

Innehåll – se bifogat schema; Njurmedicinforum 2022 schema

Under onsdagen infaller även SNFs årsmöte.

Möjlighet att delta endast onsdagen finns.

Avgifter– 1500 kr för hela kursen på plats inkl fika och luncher. 750 kronor för digitalt deltagande (alt 250 kr för enstaka dag). 500 kr för deltagande i kursmiddagen 30/11. 300 kr för deltagande endast onsdag 1/12, då ingår fika och lunch.

                                          

Sista anmälningsdatum är 2022-10-16 –

info om anmälan finns via länken här: Njurmedicinforum-inbjudan 2022 (fyll i bifogad blankett på sidan 3 eller mejla motsvarande info till carin.wallquist@skane.se )

Back To Top