skip to Main Content
Dags att boka in nästa digitala event med Doktorandnätverket.
När: Tors 12 maj kl 14:00-16:00
Var: Zoom
Avgift: Gratis
Tema: Hur man söker forskningsanslag
Preliminär agenda:
  • Marie Evans: om erfarenheter av att söka anslag från Vetenskapsrådet
  • Håkan Hedman: om patientmedverkan och patientperspektivet, bedömning av ansökningar till Njurfonden
  • Anders Christensson: om vad du ska tänka på när du söker forskningsanslag
  • Breakout rooms där vi diskuterar och delar med oss av egna erfarenheter av forskningsfinansiering, forskningstid och forskningstjänster
Skriv in i kalendern redan nu, anmälan via mail till doktorandnatverket@njurmed.se. Uppdaterad info och program mailas ut i april och läggs ut på hemsidan njurmed.se/doktorandnatverket.
Obs! Vi vore tacksamma om du i mailet för anmälan även skriver ned de fonder och stiftelser du själv sökt eller känner till för att ansöka om anslag till njurmedicinsk forskning. Detta för att doktorandnätverket vill sammanställa en lista över möjliga finansieringskällor och ha på hemsidan.
Med vänliga hälsningar
Doktorandutskottet
SNF
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Den planerade middagen med doktorandnätverket 29/11 skjuts upp till efter årsskiftet, vi återkommer med nytt datum och inbjudan!
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Doktorandnätverkets digitala kick-off är tors 28/10 kl 14:00-17:00.
Missa inte inspirationsföreläsningen 
”Att planera sina studier smart – hur tänker man ur ett metodologiskt och statistiskt perspektiv”
Föreläsare: Anna Törner 
Apotekare och statistiker med doktorsgrad från Karolinska Institutet (fokus statistiska modeller för infektionssjukdomar). 
Grundare av bolaget SDS Life Science, ett konsultbolag med tjänster inom läkemedelsutveckling och biostatistik. 
Passionerad föreläsare inom statistik för icke-statistiker med målsättningen att göra det svåra lätt och visa hur användbart statistik är för att göra bättre och tydligare forskning. 
Flitig skribent av krönikor, både om statistiska spetsfundigheter och som branschprofil på mer generella teman inom Life Science och läkemedelsutveckling.
Back To Top